21.2.2011

hiljaisia päiviä
Äiti ja veljet lähti pois muutama päivä sitten ja kotona on ollut vain minä ja isä. Isä ei puhu paljoa, mutta se hyvin käy minulle, joskus tykkään minäkin hiljaisuudesta. Jää enemmän aikaa ottaa kuvia tai opiskella kotiloita.

Mum and brothers have been away for a few days and it's been just Dad and I. Dad doesn't speak so much, but it works fine for me, sometimes I like silence too. More time is left for me to take pictures or study seashells.

19.2.2011

e - a - t
More skyr, this time grapefruit and also some actual grapefruit. Then nice breakfasts, lots of bread and jam. Going to see this this evening.

Lisää skyriä, tällä kertaa greippiä ja myös oikeaa greippiä sen skyrin kanssa. Sitten kivoja aamupaloja, paljon leipää ja hilloa. Olen menossa katsomaan tätä tänä iltana.

15.2.2011

so swede, dude
Ja, jag är svensk.

13.2.2011

e - a - t
eat. I have had this skyr so much lately, and pomegranate / passion fruit is my favourite kind. And I have to ask, is anyone out there? All I hear is the sound of crickets anymore. New mix for getting into spring.

Kirjoitan nyt suomeksi! En näissä päivissä kirjoita tänne suomeksi noin paljon kuin ehkä pitäisi. Aloitan nyt. Minun täytyy kysyä teiltä kaikilta, että oletteko vielä täällä? Toivon niin, mutta täällä on ollut aika hiljaista. Toivottavasti tämä hiljaisuus ei kestä. Minulla on myös kerrottava! Voisi olla, (voisi on hyvä sana) että minä ja minun äiti mennään Suomeen maaliskuun lopussa. En tiedä tapahtuuko, mutta onhan mahdollisuus.

5.2.2011

hei viikonloppuHello weekend! You're very welcome right now.