25.11.2012

eräänä aamunaHei ihmiset!  Anteeksi taas kerran tämä hiljaisuus.  Kiitospäivä tuli ja meni ja oli paljon ruokaa ja ihania sukulaisia. Molemmat kuvat otin kiitospäiväaamuna.  Tuossa mariskoolissa on karpaloita.  Ihanaa.  Talvifiilis on vihdoinkin iskenyt ja pian tehdään luciapullaa, pipareita, ja glögiä.  En malta odottaa.

Olisi kivaa kuulla kuulumisia teiltä! Vähän on se minun mielestäni sääli, miten hiljaisia lukijat ovat.  Tiedän että täällä käy aika paljon ihmisiä, vaikken aina kuule teiltä.  Pohdin usein sitä, miksi kirjoittaa blogia.  Onko minua varten vai myöskin teitä?  Varmaan molempia varten, vaikken ole vielä varma.  (Ja huh, olen kirjoittanut tätä blogia jo noin kolme vuotta!)

Toivon, että tuossa oli jotakin järkeä.  Olen myös viime aikoina miettinyt kirjoittamista vain suomeksi tänne.  Ehkä teen niin. Toivottavasti jaksatte lukea tätä kömpelöä suomea.

16.11.2012

oh novemberVoi että, anteeksi tämä poissaolo!  En ole vaan ottanut kuvia, en tiedä miksi.  Joskus on inspiraatiota, joskus ei.  Tänään inspiraatio iski ja lähdin kävelylle ystäväni kanssa.  Olen jotenkin marraskuuhun rakastunut.  Pimeyden kanssa on tullut rauhallinen olo.  Kyllä talvi, saat jäädä tänne vähäksi aikaa.

So sorry I haven't been here!  I just haven't taken pictures, I don't know why.  Sometimes you have inspiration, sometimes not.  Today I finally got some so I went on a walk with my friend.  Somehow, I'm in love with November.  There's a peaceful feeling that's come with the darkness.  Yes winter, you may stay for a while.

1.11.2012

minusta olisi kivaaMinusta olisi kivaa syödä korvapuusteja Pikku Myyn kanssa keskustellen talvesta ja muista kivoista vuodenajoista.

Kiitos muuten kaikista teidän ihanista kommenteista, ne piristävät minua!

I think it'd be nice to eat cinnamon rolls with Little My while talking about winter and other nice seasons.

Thanks also to everyone for the nice comments lately, they really cheer me up!