18.12.2012

pehmeääTäällä on ihania nähtävyyksiä kun katsoo ikkunasta ulos, sillä meillä on nyt lunta.  On ollut pehmeitä päiviä, ja pakkanen ei ole vieläkään tullut.  Joskus unelmoin päivistä Tallinnassa, vietin yhden ihanan päivän Virossa ystävieni kanssa viime tammikuussa.  Olikin muuten toisia Lucia-kruunu kuva vaihtoehtoja.  Toivon, että valitsin parhaan.

When you look out the window, we have some very lovely views here because we have just gotten snow.  There have been soft days, and it's still not too cold out.  Sometimes I find myself dreaming about days in Tallinn, I spent one with my friends last January.  There were also some other options for the Lucia crown photo, here's one of them.

13.12.2012

valoa pimeyteenIhanaa Lucian päivää teille kaikille!

Happy Saint Lucia Day!

7.12.2012

ja kun sanottavaa ei oleKuuntelen musiikkia ja luen kirjoja.  Olen viime aikoina kuunnellut Jukka Ässän uutta albumia (no uusi ainakin minulle) joka on mielestäni aivan upea.  Pimeys saapuu tänne usein, ja aina aikaisemmin kuin päivä ennen.  Onneksi on paljon teetä ja kynttilöitä.   Kivaa viikonloppua teille jokaiselle (ja hyvää myöhäistä itsenäisyyspäivää teille suomalaisille)!

When there is not a lot to say, I listen to music and read books. There has been a lot of darkness lately, and it always comes a little earlier than the day before.  Good thing there is a lot of tea, also candles.  I wish you a nice weekend!

3.12.2012

joulukuusta etsimässäTänään kävin ystävien kanssa hakemaan joulukuusta.  Heidän kanssa aina tulee paljon hymyjä.  Kun vihdoinkin saimme ihanan joulukuusen, menimme takaisin kotiin ja teimme yhdessä joulukoristeita. Mukana oli myös tämä raaka kakku, joka oli täydellistä. Suosittelen kovasti.

Ihanaa joulukuuta teille kaikille ja kivaa ensimmäistä adventtia!